Om Hanne

Jeg er født i 1974, er uddannet kropsterapeut fra Totum, skole for kropsterapi, foruden er jeg uddannet på apotek, som farmakonom. 

Jeg har altid haft en passion for at hjælpe andre mennesker og en nysgerrighed på menneskets forunderlige krop, dens sammenhænge, samt læren herom.

Jeg har selv på egen krop mærket hvordan ubalancer i kroppen kan fører til sygdom, stress, uro i kroppen, eksem og allergi.

Mødet med Kropsterapien var en øjenåbner for mig, til at forstå vigtigheden af, at se og mærke mig selv som en helhed fra top til tå, med de fysiske og følelsesmæssige påvirkninger og erindringer som bevidst og ubevidst lå gemt i min krop. Jeg har mærket hvor effektiv en behandlingsform kropsterapi er til at skabe øget kropsbevidsthed, indre balance og øget velvære. 

Med uddannelsen som, Totum Kropsterapeut har jeg lært et håndværk, hvor jeg kan forstå kroppens sprog, mærke og se ubalancer, spændinger, og kropslige mønster - og ved hjælp af samtale og kropsbehandling kan jeg hjælpe dig, til bedre balance, mere energi og overskud.

Jeg har klinik på Helgesvej i Hadsten, hvor jeg bor sammen med mine børn. 

 

Kropsterapi Hanne Brask

Helgesvej 5, 8370 Hadsten

Tlf: 30514681

Kropsterapi.HanneBrask@gmail.com

Cvr: 35016171