Kropsterapi

Kropsterapi - når kroppen gør ondt

Kropsterapi handler om balance, om at se kroppen som en helhed fra top til tå, med de fysiske og psykiske blokeringer og ubalancer, der bevidst eller ubevidst har ophobet sig i kroppen.

Kroppen husker din livshistorie.

Kropsterapi er effektivt til at hjælpe dig tilbage i kroppen, slippe spændinger og finde tilbage til roen og nærværet. Det moderne liv mange af os lever i dag, hvor vi det meste af dagen er oppe i hovedet, og glemmer at lytte til kroppen, har konsekvenser og gør, at der let opstår spændinger og ubalancer i kroppen. 

Min behandling afspænder kroppen, uanset om spændingerne er fysiske eller psykiske.  

Kropsterapi kan hjælpe kroppen til at restituere og helbrede sig selv, via aktiveringen af lymfesystemet vil kroppen kunne udskille ophobede affaldsstoffer og gennem åndedrætsteknikkerne vil forbindelsen mellem hoved og krop blive genetableret.

Kropsterapi kombinerer flere forskellige metoder, blandt andet dybdegående massage, akupressur, guidet vejrtrækning, zoneterapi og lettere led frigørelse.

Kropsterapi er en effektiv behandlingsform, som kan behandle eller lindre følgende fysiske og psykiske lidelser:

  • Stress
  • Angst
  • Depression
  • Ledsmerter
  • Søvnproblemer
  • Fysiske skader
  • Migræne
  • Spændinger/anspændthed
  • og meget mere 

Hvordan foregår behandlingen?

Kropsterapi kan være mange ting. Det kan være blidhed, rolig massage, zoneterapi, stræk hvor der skabes ro i et overaktivt nervesystem, til den mere konfronterende behandling med dybe tryk, led frigørelse og stræk som afspænder krop og sind - samt alt derimellem og kombinationen heraf. Undervejs guides du til et roligt og dybt åndedræt, som hjælper dig til slappe af i kroppen, mærke din krop, give slip på spændinger og efterfølgende have en følelse af indre ro. Efter endt behandling tilbydes du et glas vand og vi afrunder med kort samtale, hvordan du har oplevet behandlingen.

Behandlingen tager ALTID udgangspunkt i din problematik, med dig og dine behov i centrum. Med et kropsterapeutisk helhedssyn, min viden og erfaring, bliver behandlingen til i et tillidsfuldt samarbejde, hvor det er vigtigt, at du føler dig tryg og tilpas, mens vi arbejder os ind til årsagen bag problematikken, hvor formålet er at finde din indre ro, til mere energi og overskud i dit liv.  

Hvis du har lyst at prøve kropsterapi, men er i tvivl om det er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakt mig.

Kropsterapi Hanne Brask

Helgesvej 5, 8370 Hadsten

Tlf: 30514681

Kropsterapi.HanneBrask@gmail.com

Cvr: 35016171